KÜLDETÉSNYILATKOZAT

 Sion Szava - Teljes Evangéliumi Gyülekezet

„Magas hegyre menj fel örömmondó Sion!”  [Ézsaiás 40,9]

Missziós gyülekezethálózatként, hitünk alapján a következőket nyilatkozzuk:

1.      Alapvető küldetésünknek tekintjük, Isten növekvő Királyságának hatékony építését. Krisztus által, mint Isten népe a Sion, kihirdetjük a Királyság szeretetét és teljes örömét Magyarországon, határainkon túl a Kárpát-Medencében és tovább.

2.      Fontos célunk az evangéliumi misszió növekedése. Ezen belül, feladatunk az emberek Krisztushoz segítése, új gyülekezetek plántálása, csatlakozó csoportok és gyülekezetek befogadása.  A plántált gyülekezeteink „szellemi otthon”-ok, amelyek ideális szeretetkörnyezetet nyújtanak a megtértek számára. Hitünkön keresztül igyekszünk a keresztényi értékeket hitelesen és hatékonyan bemutatni szóban és cselekedetben.

3.      Küldetésünknek tekintjük az ajándékalapú szolgálatokra való felkészítést, a Bibliai életvezetés kialakítását az egyéni és közösségi életben. Emellett támogatjuk a polgári törvénykövető tisztes életmódot.

4.      Küldetésünknek tekintjük a kapcsolatok építését. A kölcsönös építés elvén igyekszünk a keresztény közösségekkel való egészséges kapcsolatokat ápolására.

5.      Fontosnak látjuk a más hitben élők és a keresztény hit nélküliek emberi jogainak tiszteletben tartását. Ezzel együtt igyekszünk gyakorolni az ellenünk vétkezőkkel szembeni megbocsátást és az értük való imádságot.

 

Sion Szava - Teljes Evangéliumi Gyülekezet

Miskolc 2018. 

                                                                                                           Demeter József

                                                                                                                                                                                              elnök